FRAUDĂ la BAC / SUBIECTELE, PE INTERNET ÎNAINTE de EXAMEN

136
FRAUDĂ la BAC / SUBIECTELE, PE INTERNET ÎNAINTE de EXAMEN - 60513519-1372683332.jpg
Posibilă fraudă la Bacalaureat 2013. Potrivit realitatea.net, subiectele la examenul de Bacalauteat din acest an ar fi fost postate pe Internet înainte de examenul oficial. Incidentul s-a întâmplat la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală. 
Conducerea liceului a fost demisă pentru fraudă, iar inspectoratul școlar a anunțat că o nouă comisie va fi numită în curând. Elevii au discutat pe Internet, pe un forum dedicat examenului de Bacalaureat, despre subiectele de la Limba și Literatura Română, încă înainte ca acestea să se fi făcut publice oficial.


"Inspectoratul Școlar al Municipiului București a decis, luni, 1 iulie, ca urmare a percheziției realizate de o echipă a Poliției, la centrul de examen de Bacalaureat, din cadrul Liceului Dimitrie Bolintineanu, din sectorul 5, următoarele: schimbarea întregii comisii de Bacalaureat din centrul de examen, respectiv a tuturor celor cinci persoane, precum și a celor 32 de profesori supraveghetori, eliberarea din funcțiile de conducere a directorului și a directorului adjunct ai Liceului Dimitrie Bolintineanu", se anunță într-un comunicat citat de realitatea.net.


De asemenea, s-a decis eliberarea din funcția de director, din cadrul școlii gimnaziale Nr. 178 a persoanei care îndeplinea și rolul de vicepreședinte al Comisiei din Centrul de Examen "Dimitrie Bolintineanu. ISMB a anunțat că o nouă comisie va fi numită în curând, care va asigura toate condițiile pentru ca absolvenții de clasa a XII-asă poată susține toate probele scrise. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2639 secunde