TEROARE pe DUNĂRE. Un BAC cu 50 de persoane, DEFECTAT pe TRASEU

280
3
TEROARE pe DUNĂRE. Un BAC cu 50 de persoane, DEFECTAT pe TRASEU - bac-1370686314.jpg

Articole recomandate

Spaimă și teroare pentru aproximativ 50 de persoane care au călătorit, în această dimineață, cu bacul pe Dunăre. Bacul care face a plecat dimineață de pe malul românesc, care face legătura între Călărași și Silistra, s-a defectat pe traseu și a plutit în derivă pe Dunăre zeci de minute. Aproximativ 50 de pasageri care se aflau la bord au trăit momente de groază în momentul în care ambarcațiunea a lovit malul.




Pe bac se aflau și câteva mașini neamarate, ținute pe punte doar de frâna de mână. Vasul a plutit în derivă circa o jumătate de oră până când a fost remorcat de un alt bac.


Comentează știrea

nicolaie
8 iunie 2013
Bacul incompetentei

Cum protejeaza statul roman,cetatenii sai care traverseaza cu bacurile: 1.A infiintat birouri de unde se face statistica nr.de calatori si masini,Port Control. 2.A infiintat birouri de experti care da avize tehnice la nave. 3.A introdus taxe de coordonare trafic si depunere scoatere acte. 4.A introdus introdus reguli ca navigatorii sa plateasca cursuri la fiecare 5 ani. Pentru a interveni prompt in caz de defectiune sau scufundare a unei nave,nu a facut absolut nimic.A considerat ca primele 4 puncte sunt suficiente pentru mentinerea unui aparat birocratic inutil si care nu raspunde in fata nimanui.Bine ca nu a fost mai grav.Vedea-ti la televizor numai ingalonati dandu-si cu parerea,visand la flota vanduta.

constantean
9 iunie 2013
si e scump in draci

Costa 35 de lei sa te dai cu licheanul plutitor. 35 doar dus !!!!! Si era plin cand am fost pe el luna trecuta. La cati bani scot, nu se intretin ambarcatiunile ?

Ionescu Doru
10 iunie 2013
bac pe dunare

Alarmisti ! Alarmisti ! De cit timp nu s-a mai intimplat asa ceva ? Probabil o data acum 15- 20 ani... De ce va place sa va murdariti pe gura? Peste tot in lume unde exista transport in comun apar si evenimente! Important este sa combatem cauzele care l-au generat si nu sa inflamam opinia publica cu tot felul de aberatii !!! vezi exemplul avionului care a reusit, fara tren, sa aterizeze la Roma.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3913 secunde