HAIDEŢI LA FILM! Avanpremiera peliculei „BELLE”, la Constanţa

198
HAIDEŢI LA FILM! Avanpremiera peliculei „BELLE”, la Constanţa - bellecomunicat-1643369715.jpg
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe constănţeni, sâmbătă, 29 ianuarie, la avanpremiera filmului anime Belle/Ryû to sobakasu no hime (2D).


De la ora 17:00, cel mai recent film al vizionarului regizor japonez Mamoru Hosoda, nominalizat la Oscar pentru ”Mirai”, propune în ”Belle” o nouă realitate virtuală, în care fiecare poate deveni ceea ce își dorește să fie. U este comunitatea virtuală creată și guvernată de cinci înțelepți numiți Vocile, și folosește ultima tehnologie de partajare corporală, prin care utilizatorii se pot relaxa și distra împreună. AS este avatarul fiecărui utilizator, un alt tu. O poți lua de la capăt în U, dar nu și în realitate.


”Belle” spune povestea lui Suzu, o fată timidă, care decide să-și creeze un cont pe „U”. Devine astfel Belle, o frumoasă cântăreață care se bucură de succes și popularitate. În „U” întâlnește o creatură înfricoșătoare, care locuiește singură într-un castel plutitor, refuzând să lase pe cineva să se apropie. Împreună, cei doi pornesc într-o călătorie plină de aventuri, provocări și iubire, în încercarea de a deveni cine sunt cu adevărat.


Mamoru Hosoda aduce prin ”Belle” un omagiu clasicului ”Frumoasa și Bestia”, plasând povestea celor două personaje în lumea U, și totodată vorbește despre nevoia noastră, a tuturor, de a fi văzuți, auziți și admirați prin intermediul rețelelor sociale. În spatele unor avataruri stau oameni adevărați, cu problemele și strigătele lor de ajutor. Tot ce trebuie să facem este să încercăm să le auzim, dincolo de zgomotul din jur.


Filmul anime rulează și duminică, 30 ianuarie, de la ora 17:00, iar biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program-detaliu/belle sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.


Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea, o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2) sau testarea (persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore).


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7852 secunde