Horațiu Mălăele prezintă, din nou, "Măscăriciul", la Casa de Cultură Constanța

1819
Horațiu Mălăele prezintă, din nou,
Horațiu Mălaele este un actor atât de iubit, încât spectacolele sale se joacă, cel puțin la Constanța, cu sala plină. Nota personală pe care o impregnează rolurilor sale, umorul, expresivitatea, interacțiunea cu publicul sunt câteva dintre motivațiile puternice ale spectatorilor atunci când vine vorba de a-i urmări jocul prolificului artist român.
Publicul îl va putea revedea pe 27 aprilie, la Casa de Cultură Constanța, unde va evolua alături de îndrăgitul Niculae Urs, într-un spectacol despre succes, ascensiune, eșec, ratare, dar și despre cei care-ți rămân alături la finalul acestor etape: "Măscăriciul", după A.P. Cehov, în regia lui Horațiu Mălăele.
Spectacolul a mai fost prezentat la Constanța și în 2008, în fața unui public numeros. Prețurile biletelor pentru reprezentația din aprilie sunt de 40 și 50 lei.
Un alt spectacol programat la Casa de Cultură va avea loc pe 12 aprilie, când publicul constănțean iubitor de teatru îi va putea vedea pe Luminița Erga, Valentin Teo-dosiu, Emil Hossu și pe Dan Tudor într-o comedie bazată pe un text de John Tobias, a cărei regie este semnată de Dan Tudor. Prețurile biletelor sunt de 40 și 50 lei.
Un mult-așteptat spectacol va putea fi văzut pe 26 aprilie, când pe scena Casei de Cultură vor urca Jean Constantin și Draga Olteanu Matei, cei doi artiști marcând, astfel, împlinirea a 55 de ani de carieră în teatru și film. Spectacolul, presărat cu muzică și umor, va cuprinde momente de neuitat pe care celebrii actori le-au oferit publicului de-a lungul anilor.
Din distribuția spectacolului vor mai face parte: Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Ionuț Galani și Oltița Chirilă, moderatorul evenimentului fiind Iosif Gheorghiu.
Prețul unui bilet este de 50 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2522 secunde