Premieră românească la Cityplex Tomis Mall

Horațiu Mălăele revine cu "Funeralii fericite" la Constanța

265
Horațiu Mălăele revine cu

Articole de la același autor

Anul 2008 marca debutul regizoral pe marile ecrane al apreciatului actor Horațiu Mălăele, odată cu lansarea filmului de succes "Nuntă mută", după un scenariu realizat în colaborare cu Adrian Lustig.

Din 7 iunie, Horațiu Mălăele își demonstrează încă o dată talentul ocupând scaunul de regizor, dar și rolul principal în comedia "Funeralii fericite", distribuită pe marile ecrane din țară de către MediaPro Distribution.

Tot Adrian Lustig, de această dată ca scenarist și producător, a fost cel care i-a trezit interesul și l-a determinat pe artist să regizeze din nou, după o pauză de aproape cinci ani. Pentru "Funeralii fericite", cei doi au reușit să reunească o distribuție impresionantă cu actori consacrați de teatru și film, din care face parte și fiul cel mare al lui Horațiu, Bogdan, dar și cu tinere talente precum: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc sau Antoaneta Zaharia.

În "Funeralii fericite", Horațiu Malaele este Lionel, un român reîntors din Franța unde a lucrat în construcții, care luptă împotriva destinului și a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma "La imigrantul fericit", Lionel și cei doi prieteni ai lui descoperă că viața le-a rezervat o ultimă surpriză. Ei ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de țigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o țigancă să le ghicească viitorul. Distracția începe atunci când femeia le prezice data exactă a morții și modul în care vor muri.

Una dintre personalitățile de seamă ale României, Horațiu Mălăele este un artist extrem de complex cu o carieră de actor impresionantă în teatru, televiziune și cinematografie, cu numeroase expoziții de caricatură și pictură, dar și cu scurte intervenții în universul literar. Printre cele mai importante filme ale sale se numără "Muntele ascuns", "Pentru patrie", "Casa din vis", "Divorț din dragoste" și "Amen".

De vineri, 7 iunie, Horațiu Mălăele prezintă "Funeralii fericite", o comedie savuroasă și plină de răsturnări de situație, care va putea fi urmărită în premieră la Cityplex Tomis Mall.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.5456 secunde