Iată cine a câștigat Concursul Național "Electronica Azi"

335
În perioada 25 - 27 iunie, la Palatul Copiilor Constanța s-a desfășurat a șasea ediție a Concursului de electronică "Electronica - Azi", având ca obiectiv general dezvoltarea interesului elevilor pentru electronică.
Au participat 70 elevi și cadre didactice din 14 județe, respectiv 16 instituții de învățământ, elevii fiind membri ai cercurilor de electronică din Palate și Cluburi ale Elevilor. Concurenții au participat la trei probe: teorie, proiectare și realizare practică, prin care s-au evaluat cunoștințele de electronică, deprinderile intelectuale și abilitățile practice.
La prezentarea lucrărilor realizate în timpul anului școlar de către fiecare echipaj participant au participat prof. dr. Mihai Gîrțu, de la Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia Petrolului, din cadrul Universității "Ovidius" și inspector de specialitate pentru fizica dr. Narciza Topor, care au apreciat creativitatea și inventivitatea acestor elevi.
În fruntea clasamentului s-au situat elevii din județele Botoșani, Mureș și Constanța. Elevii constănțeni Iulian Lazăr, Andrei Gilcă, Fabian Albei și Mihai Mocanu, îndrumați de prof. Florin Cociașu, au obținut trei premii I, două premii III și două mențiuni la cele trei probe de concurs, precum și un premiu I și un premiu III în clasamentul general individual.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0372 secunde