Iepurașul ECDL e pe drum spre școala ta!

188
Iepurașul ECDL e pe drum spre școala ta! - iepurasinjoben1280x800-1460472122.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, ECDL România promovează și sprijină inițiativele umanitare organizate de elevi și profesori în școlile din învățământul preuniversitar din toată țara, în cadrul proiectului "Școala care dăruiește".

Elevii și profesorii constănțeni care desfășoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Paște pot înscrie acțiunile lor până pe 17 aprilie, pe e-mail [email protected] și ECDL România va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susținerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfășurate în folosul comunității.

"Școala care dăruiește" este o inițiativă ECDL, ce a început cu sărbătorile de iarnă din anul 2010 și urmărește promovarea și susținerea inițiativelor umanitare organizate de elevi și profesori cu ocazia sărbătorilor de Paște sau de iarnă, în școlile din întreaga țară. Școala care dăruiește a ajuns în prezent la ediția a XII-a și a oferit posibilitatea de a cunoaște sute de școli, care se implică activ în comunitate, reușind să spargă barierele educației convenționale și să insufle spirit civic și responsabilitate tinerilor pe care îi formează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2077 secunde