Oferta educațională, prezentată la Kogălniceanu

259
4
Oferta educațională, prezentată  la Kogălniceanu - liceulkogalniceanu-1460472165.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 9 și 17, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu își prezintă public oferta educațională pentru anul școlar 2016- 2017, chiar în incinta instituției de învățământ.

"Sunt invitați toți cei interesați - părinți, elevi din Mihail Kogălniceanu, dar și din oricare altă localitate a județului Constanța", este apelul lansat de prof. Floriana Petre, directorul acestei unități școlare. 

Comentează știrea

nicu
13 aprilie 2016
E o gluma !

Mai exista parinti idioti....chiar se mai duce cineva la acel liceu care se stie ce rezultate dezastruoase are la bacalaureat?

Gigi
13 aprilie 2016
Hmmm !

Asta , directoarea este o agramata , iar adjuncta , daca i se da o matura cu siguranta va zbura catre inalte zari . Saraca , zici ca e moartea in vacanta ... Saracii copii ce sa mai invete de la asemenea sperietori , ca noaptea au cosmaruri cu tatele astea care zboara prin clase , iar ziua totul devine realitate la scara mai mare ...

mirela
14 aprilie 2016
Felicitari!

Doua doamne director profesioniste!De 30 de ani de cand sunt in scoala, nici un director nu s-a ocupat asa de bine de managementul scolii!Avem copii minunati care au castigat olimpiade si concursuri, calificandu-se si la nationala!

tity
14 aprilie 2016
minunat

Liceul din Kogalniceanu incepe sa creasca usor, usor.Am trecut pe acolo si am ramas placut surprins de cum arata liceul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9151 secunde