Ieri - elevi, azi - profesori

905
Ieri - elevi, azi - profesori - ieri-1349456571.jpg
Școala gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir" și-a serbat dascălii prin activități atractive și inedite, după cum ne informează consilierul de imagine Simona Elena Holubeanu. Elevii au dorit să mulțumească profesorilor care, cu pasiune și răbdare, le îndrumă pașii pe calea cunoașterii. 


Micii școlari de la clasele pregătitoare au realizat colaje în care și-au exprimat bucuria de a fi elev, dar au transmis și mesaje pentru doamnele învățătoare: felicitări, cântece și poezii.

Clasele I și a II-a au organizat expoziții de desene în care au reprezentat imaginea școlii și a doamnei învățătoare și au audiat fragmente din opere literare în care sunt elogiați dascăli, iar cei din clasele a III-a și a IV-a au scris compuneri și scrisori adresate profesorului preferat sau au organizat șezători în care au spus ghicitori și proverbe despre școală și învățătură.

Cei mai mari au organizat dezbateri având ca teme "Profesorul ideal", "Profesor - meserie sau vocație?", "Secretul reușitei în viață - alegerea profesiei". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei iubesc studiul limbilor străine
Pagina a fost generata in 0.2508 secunde