Importantă dezbatere regională la Universitatea "Ovidius"

294
1
Importantă dezbatere regională la Universitatea

Articole de la același autor

Astăzi, Aula Magna a Universității "Ovidius" găzduiește cea de-a patra dezbatere regională organizată de Administrația Prezidențială în cadrul proiectului "România Educată" și care va aborda problematici referitoare la "Evaluarea rezultatelor învățării în sistemul preuniversitar".


Pe agenda conferinței figurează cu alocuțiuni reprezentanți ai Departa-mentului Educație și Cercetare din cadrul Administrației Prezidențiale; Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Agenției Române pentru Asigurarea Calității în Învăță-mântul Preuniversitar; Centrului Na-țional de Evaluare și Examinare; Institutului de Științe ale Educației; Centrului pentru Politici Educaționale; Centrului de Evaluare și Analize Educaționale; Centrului pentru Studiul Democrației; UNICEF etc.


La eveniment sunt așteptați aproximativ 150 de participanți ce vor ur-mări, pe durata lucrărilor conferinței, identificarea principalelor opțiuni pentru regândirea modalităților de evaluare a rezultatelor învățării în sis-temul preuniversitar. 


Dezbaterile vor fi orientate pe su-biecte de mare interes: evaluări curente la clasă; evaluări naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a; evaluarea națională pentru elevii clasei a VIII-a; examenul de bacalaureat; evaluările internaționale ale elevilor (TIMSS, PIRLS, PISA).


Comentează știrea

Rector idiot
29 septembrie 2016
dobitocii din conducerea Ovidius

Pe cine inetreseaza magariile lui Rugina si a sleatei de rectori si prorectori de pe langa el?Senat de rahat, rectori de cacat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4344 secunde