La Universitatea "Ovidius"

Încep înscrierile la master

384
Universitatea "Ovidius" anunță începerea înscrierilor la studiile universitare de masterat. Pentru domeniile de studiu care au probe de concurs, înscrierile se vor face între 20 și 30 iulie și în perioada 10 - 16 septembrie. Concursul de admitere se va desfășura în perioada 16 - 18 septembrie și va fi susținut, în funcție de domeniu, prin examen scris, oral și probă practică.
Pentru domeniile unde admiterea se face pe bază de concurs de dosare (în funcție de media obținută la examenul de licență), înscrierea se poate face în perioada 10 - 18 septembrie.
Admitere pe bază de concurs se ține la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, unde candidatul trebuie să susțină o probă interviu și să prezinte un proiect de cercetare științifică. De asemenea, la Facultatea de Teologie, se va ține o probă interviu de tipul admis-respins, iar la Facultatea de Arte, în funcție de profil, admiterea se va face pe bază de interviu, probă practică sau prezentare de portofolii.
Anul acesta sunt 636 de locuri fără taxă pentru masterat, cu 36 de locuri mai multe decât anul trecut. Iar din acestea, 16 sunt alocate în vederea admiterii la studii a tinerilor de origine etnică română și cetățenilor români cu domiciliul în străinătate, anunță Universitatea "Ovidius".
Înscrierile la studiile universitare de doctorat se fac între 15 și 22 septembrie, urmând ca proba de admiterea să se țină în perioada 23 - 28 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3956 secunde