"Încurcă lume" - o comedie spumoasă, la Cafe del Mar

733
1
"Încurcă lume" este o comedie de mare succes, din distribuția căreia au făcut parte, de-a lungul anilor, actori precum Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mihai Fotini, Stela Popescu, și mulți alții. Comedia este o piesă jucată peste tot în țară, și pusă în scenă de diverși regizori mai mult sau mai puțin cunoscuți, care vorbește despre caracterul oamenilor, despre acțiunile lor, petrecute atât în trecut și în prezent, cât și în viitor.

Va fi un spectacol care vă va ajuta să ieșiți învingători în lupta cu plictiseala, mai ales când se va ivi pe scenă un soț ce întârzie mai mult decât ne-a fost dat să vedem vreodată, un prieten imaginar care apare de nicăieri, și un cocktail de situații neprevăzute din care izbucnește un umor rafinat și calitativ.

Sunteți invitați să luați parte la un spectacol spumos, în care veți afla cum bărbații își complică viața iar femeile nu se lasă nicicum mai prejos. Piesa de teatru va avea loc în această seară, de la ora 20.30, la Café del Mar, pusă în scenă de actorii constănțeni de la trupa "Între Culise": Clara Ghiuvelechian, Luiza Martinescu - Toma, Andu Axente, Ionuț Alexandru și Marian Adochiței.

Comentează știrea

geo
22 decembrie 2011
felicitari

buna treaba faceti, voi fi acolo

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cum vă place", la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 0.3966 secunde