Inedit: Spectacol de comedie în autobuzul liniei 5-40

718
1
Inedit: Spectacol de comedie în autobuzul liniei 5-40 - spectacol-1403192709.jpg
Mâine, la ora 14, Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța, specializarea Artele Spectacolului - Actorie, în parteneriat cu RATC Constanța, organizează, pe linia autobuzului 5 - 40, cu plecare din stația Sere, spectacolul de comedie "Dragoste la prima vedere", de Ion Băieșu. 


Din distribuție, fac parte studenți din anul al III-lea și din anul I: Eliza Nirlu, Ilie Părău, Ionuț Dulghe-riu, Georgiana Rusu și Andrei Bâzdoc. Regia pune în valoare tipologiile acestei piese, per-sonajele cu trăsături distinctive, scoțând în același timp în evidență atmosfera vremii, decorul și muzica și oferind publicului o ima- gine pitorească, care dă senzația de cămin îmbietor de la sat. O co-medie savuroasă, "Dragoste la prima vedere" plonjează pentru o clipă în trecut, prezentându-ne un crâmpei din viața de la țară a oamenilor de atunci, invadată de un orășean care nu vrea cu niciun chip să rămână la sat. 


Spectacolul face parte din Proiectul Cultural "Teatrul pe roți" și deschide Simpozionul Inter-național Învățământ - Cercetare - Creație, organizat de Facultatea de Arte. Proiectul Cultural "Teatrul pe roți" este inițiat de Facultatea de Arte în colaborare cu RATC Constanța și propune o stagiune teatrală pe diferite linii de transport în vederea promovării actului cultural artistic.


Coordonatorii proiectului: conf. univ. dr. Daniela Hanțiu - decan Facultatea de Arte, lect. univ. dr. Victor Jeflea - președinte al Sindicatului Universității "Ovidius" din Constanța, ing. Cristian Ovidiu Tănase - director general RATC Constanța și ing. Dumitru Coiciu, director general adjunct RATC Constanța.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3072 secunde