Inspectoratul Școlar lansează un altfel de concurs

335
Inspectoratul Școlar lansează un altfel de concurs - isjsediu01633-1392140699.jpg

Articole recomandate

Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța în parteneriat cu cei ai Facultății de Construcții din cadrul Universității "Ovidius" Constanța au lansat, ieri, apelul de înscriere la ediția a doua a concursului "Creativitate și inovație în construcții" din cadrul proiectului educațional "Profesia de inginer constructor - prezent și viitor". 


Acest concurs cuprinde două secțiuni: referate și comunicări științifice cu tema "Cele mai interesante edificii din lume" și secțiunea "Casa visurilor mele" - concurs de proiectare și desenare asistată de calculator a unei clădiri. 


La ediția de anul trecut a concursului, au participat peste 200 de elevi din 18 licee tehnologice și teoretice din județul Constanța. La secțiunea de referate și comunicări științifice cu tema "Cele mai interesante edificii din lume" au participat 41 de echipe, iar la secțiunea de proiectare și desenare asistată de calculator a unei clădiri, "Casa visurilor mele", au participat 39 de echipe. Echipele de liceeni înscrise la secțiunea de proiectare și desenare au fost coordonate și consiliate, pe tot timpul desfășurării concursului, de către studenții Facultății de Construcții. 


Mai multe detalii privind acest proiect educațional, precum și regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul Facultății de Construcții (http://constructii. univ-ovidius.ro) și al Inspectoratului Școlar Județean Constanța (www.isjcta.ro/).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Cum se recuperează cursurile suspendate
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Respect, maestre Radu Beligan!
Pagina a fost generata in 0.3493 secunde