Întâlnire între studenți și îndrumători la UMC

247
2
Întâlnire între studenți și îndrumători la UMC - pai1379584911-1381961925.jpg

Articole recomandate

Având în vedere evenimentele nefericite din luna septembrie 2013, conducerea Universității Maritime din Constanța organizează astăzi, de la ora 13, în Aula Gavrilă Rican, prima serie de întâlniri între studenți, îndrumători de an și cadre didactice ale Universității.

Întâlnirile au ca scop informarea studenților asupra organizării procesului de învățământ din Universitate, precum și noile modalități de organizare a verificării evaluării și examinării studenților.

Întâlnirea vizează studenții anului I, de la toate specializările, cu frecvență și frec-vență redusă, urmând ca, în săptămânile viitoare, aceste întâlniri să aibă loc și cu studenții înmatriculați în ceilalți ani de studiu.

Comentează știrea

Studenta
17 octombrie 2013
E tardiv

Intalnirea e tardiva, multi studenti au ramas repetenti pentru ca nu s-a dorit re-examinarea. Conducerea UMC nu stia ca se ia mita la examene, ca unii studenti nu joaca cinstit? Nu s-a vrut nimic sau poate ca unii profesori sunt mana-n mana cu altii. Vrem masuri ferme domnule rector.

student
22 octombrie 2013
toata lumea stia

conducerea stia de tot ce se intampla si ii protejaza pe spagari. e grav ca o studenta sa nu stie ca umc are rectorita si nu rector, desi toata lumea stie ca e doar pe hartie

Răspuns la: E tardiv
Adăugat de : Studenta, 17 octombrie 2013
Intalnirea e tardiva, multi studenti au ramas repetenti pentru ca nu s-a dorit re-examinarea. Conducerea UMC nu stia ca se ia mita la examene, ca...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Conducerea UMC schimbă… de drum
Pagina a fost generata in 0.5421 secunde