Învață cum să accesezi fonduri europene!

530
1
Învață cum să accesezi fonduri europene! - invatacumsaaccesezi-1476630767.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" va găzdui, în zilele de 29 și 30 octombrie, cursul "Managementul proiectelor și comunicare în afaceri - de la concept la practică", prilej cu care elevii de liceu, studenții, tinerii profesioniști, dar și adulții pot afla cum să acceseze fonduri europene pentru a-și dezvolta proiectele. 


Trainerul proiectului este Petruș Ghiță, un om cu experință de mai mult de 20 de cursuri de formare la nivel internațional. 


Coordonatoarea proiectului la nivelul local este Miruna Apetroaei, elevă în clasa a XII-a la CNMB Constanța, președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul "Mircea", alături de Diana Loz-neanu, co-fondator al programului edu-cațional "Dare to Dream Dare to Learn", și Emilia Maria Tatu, MSC of Educational Sciences la VUB Brussels și intern la Global Internship Program 2016, organizat de Butterfly Dreamer. 


Participarea este gratuită, iar la finalul cursului, participanții vor primi un certificat internațional, care să ateste abilitățile dobândite pe parcursul cursului. 


Acesta este al optulea eveniment din cadrul programului educațional "Dare to Dream Dare to Learn", co-fondat în 2013 de Delia Stamate și Diana Lozneanu.


Comentează știrea

Dan Mircea
20 octombrie 2016
FONDURI EUROPENE

CORDO CONSULTING S.R.L. Tel/Fax: 0250 725575 Mobil: 0787 669905; 0770 722653 E-mail: [email protected] [email protected] în parteneriat cu S.C. AMBIENSES CONSULT SRL GENERAL FINANCE INVESTMENT S.C. CONCEPT CONSULTING SRL PFA TDM prestează servicii privind (1) acces nelimitat personalizat la informațiile aferente FONDURI EUROPENE și ACHIZIȚII PUBLICE pe platforma e-Learning DELMAS - DMT E-Learning Management System (2) instruirea online și offline pentru folosirea platformei și în două dintre programele europene la alegere (3) elaborarea, completarea și depunerea documentatiei de solicităre a finantarii unui proiect din fonduri europene neramburasbile / fonduri bugetare / fonduri bancare. (4) accesul la platforma e-Learning DELMAS (DMT E-Learning Management System) pentru instruire angajați proprii și membrii ai comunității locale privind fonduri europene, achizițiile publice, sisteme de management a calitatii ISO, utilizarea primară a calculatorului electronic - operare în Microsoft Office, instruire în informatică și matematică pentru bacalaureat și admitere în învățământul superior. (5) promovarea obiectivelor din zonă (monumente istorice, mânăstiri, localuri, pensiuni, hoteluri, alte obiective turistice) prin materiale elaborate de către beneficiar. (6) promovarea activității micilor meșteșugari și a producătorilor agricoli din zonă și vânzarea online a produselor acestora - materiale elaborate de către beneficiar. (7) servicii de consultanță financiară și proiectare (studiu de oportunitate, plan de afaceri, plan de marketing, studiu de fezabilitate, proiect tehnic, avize dosar de finantare, dosar de achizitii publice, dosar de rambursare etc.)

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Septembrie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.5146 secunde