Invitație la o porție de "Sarmale cu dragoste"

140
Invitație la o porție de
Iubitorii de teatru sunt invitați la o piesă despre un el și o ea, mai tomnatici, mai trecuți de prima tinerete, mai puțin plini de speranțe, în schimb tolbă de diagnostice: "Sarmale cu dragoste", la Harlequin Mamaia, pe 30 mai, ora 21.00.


Cei doi se întâlnesc aștepand la medic. Din vorbă în vorbă, din analiză în analiză, descoperă ca au multe în comun. Cardiologul, fumatul, Craciunul și, mai ales, sarmalele! Din una într-alta, îi descoperim din nou la medic, după zece ani, de data aceasta căsătoriți și asteptând la gastroenterologie, fiindcă sarmalele ei combinate cu pofticiosul din el, nu dau bine.


Peste încă zece ani, iată-i pe cei doi din nou la medic. El are Alzheimer și ea are grija de el. Și tot asa… Viața, ca o continuă așteptare la medic, sau așteptarea unui om potrivit, sau așteptarea unui moment prielnic.


O comedie despre așteptare, despre raportarea frustrantă la un model de viața perfect care impune, desigur, și un partener perfect.


Din distribuția piesei fac parte doi dintre cei mai îndrăgiți și populari actori ai momentului: Magda Catone și Nicodim Ungureanu, care îi întruchipează pe Mimi și Lică, și împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.


Preț bilet: 40 lei.
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde