Julie Mayaya o aduce pe Tina Turner pe scena Casei de Cultură Constanța

268
Julie Mayaya o aduce pe Tina Turner pe scena Casei de Cultură Constanța - juliesursaprotv-1582493203.jpg

Articole de la același autor

Solista Julie Mayaya va susține, duminică, 1 martie, de la ora 19.00, un show incendiar, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Este vorba despre "A Spectacular Tina Turner Tribute Show", un concert în timpul căruia, câștigătoarea concursului "Vocea României", îmbracă rolul legendarei  cântărețe Tina Turner. 


Născută la Iași dintr-o mamă româncă și un tată congolez, Julie a început să cânte la vârsta de cinci ani în corul școlii. În 2000, Mayaya a început să colaboreze cu Victor Lavric și formația lui, "VLP Project". În adolescență, a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă, însă, studii muzicale. După absolvirea liceului, a urmat studiile Universității "Spiru Haret" din București, unde s-a specializat pe matematică, informatică și drept civil. În ciuda împotrivirilor părinților săi, ea a refuzat să profeseze în domeniul informaticii și a ales muzica.


"Proud Mary", "Simply the best", "What`s love got to do with it", "Private dancer", "Steamy windows", sunt doar câteva dintre piesele pe care veți avea ocazia să le ascultați live în cadrul concertului de la Constanța.  Prețul unui bilet variază între 80 și 120 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2733 secunde