Concurs "Jurnalul lui Dracula", în curând pe scena Casei de Cultură

934

Articole recomandate

În curând
Spectacolul "Jurnalul lui Dracula", pus în scenă, anul trecut, de regizorul Alexander Hausvater la Teatrul de Nord Satu Mare, inspirat de celebrul roman semnat de profesorul Marin Mincu, va ajunge, în curând, și la Constanța, prin intermediul lui Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură.
Acțiunea se axează în jurul unuia dintre cele mai puternice personaje în mentalul românesc, Vlad Țepeș, reconstituind imaginea lui Dracula sub forma unui jurnal, cu trimiteri diferite față de cunoscutele legende istorice.
Din distribuție: Ciprian Vultur, Lorincz Agnes, Dorin Zachei Ceoarec, Alina Negrău, Ionuț Oprea, Carol Erdos, Ștefan Bordea, Tibor Szekely, Vlad Mureșan, Cosmin Domnișan, Gina Gorea, Dorina Nemeș, Camelia Codruța Rus, Diana Turtureanu, Renata Heidel și Andreea Mocan.
Coregrafia este semnată de Gabriela Tănase, muzica de Mircea Florian, decorul și costumele de Alexandru Radu. Spectacolul este interzis mino-rilor sub 14 ani.

Ianuarie
Luna aceasta, pe 24 ianuarie, de la ora 19, iubitorii de teatru pot viziona, la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul "8pt n9uă 89…fierbinte după ´89", în regia Anei Mărgineanu. Din distribuție: Gheorghe Visu, Coca Bloos, Maria Ploae, Cristian Iacob, Isabela Radu și Cristian Radu.
Prețurile biletelor sunt de 40 și 50 lei, putând fi achiziționate la casa de bilete a sălii de spectacol și la agenția teatrală.
Pe 1 februarie, ora 19, iubitorii de balet pot vedea spectacolul "Carmen", de Georges Bizet, în evoluția artiștilor Teatrului Academic de Opera si Balet din Kiev, regia și coregrafia fiind semnate de Radu Poklytaru. Prețul unui billet este de 70 lei.

Februarie
3 februarie este data când "Cinci femei de tranziție" vor poposi pe scena Casei de Cultură, într-o comedie a cărei regie este semnată de Rodica Popescu Bitănescu.
Din distribuție: Aimée Iacobescu, Rodica Popescu Bitănescu, Magdalena Cernat, Vivian Alivizache și Tania Popa.
Prețurile biletelor sunt de 40 și 50 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8218 secunde