La Cityplex Tomis Mall în acest week-end. Două avanpremiere și trei premiere

166

Articole de la același autor

Pelicula "Eliminați mesagerul" se petrece în anii ’90, când Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California: să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susținut de soție și copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o și a făcut-o publică. Însă, când cei de la CIA și jurnaliștii rivali l-au făcut ținta unei campanii prin care se urmărea defăimarea sa, și-a dat seama că trebuie să lupte din greu pentru a-și apăra familia și reputația.


Acțiunea filmului "Automata" este plasată la 50 de ani în viitor și îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializată în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboți capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecințe profunde asupra viitorului omenirii - realitatea de care se lovește este mai complexă decât creația oricărui tip de robot sau mașinărie.


Producția românească "Cuscrii" (avanpremieră) pleacă de la eterna belea. Ionuț și Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească și să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înțeleagă perfect: îi unește pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor    " #X80 și țuica. Mai ales țuica. Pe măsură ce sticlele se golesc, neînțelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunții: fast și opulență (cu porumbei albi, Holograf și Fuego), nuntă tradițională (cu lăutari și cort), sau una tinerească? Opțiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează. Mai mult, cei doi cuscri își amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viața i-a adus din nou față în față. Urmează Marea Confruntare. E nevoie de o minune ca această nuntă să mai aibă loc...


Bazat pe lăudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul "Înainte să adorm" ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul lui Christine Lucas, o femeie ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineață, ea se trezește fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut. Cu ajutorul unui jurnal, încearcă zi de zi să descopere informații vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsă că un sumbru mister îi întunecă existența. (S.A.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Premierele săptămânii  la Cityplex Tomis Mall
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Proiecție de gală la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.5552 secunde