La "Doctor de femei" se intră cu… ofertă

490
La
Marți, 29 ianuarie, Teatrul Metropolis din București readuce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța comedia "Doctor de femei" de Georges Feydeau, în regia lui Emanuel Pârvu. În distribuția spectacolului îi găsim alături de Mihai Bendeac, pe Adrian Titieni, Anca Sigartău, Andreea Vasile, Adina Popescu, Mariana Dănescu, Emanuel Pârvu, Vlad Corbeanu, Gabi Costin. 


Subiectul textului scris de dramaturgul francez se învârte în jurul doctorului Moulineaux, infidel la doar șase luni de la căsătorie. Prins cu mâța-n sac de soție și, mai rău, de soacră, doctorul nu mai știe cum să iasă basma curată. Situația nu este tocmai roz, dar în scenă intră și prietenul acestuia, Bassinet, jucat admirabil de Mihai Bendeac, care face deliciul publicului prin interpretarea originală. Bassinet mai mult încurcă decât descurcă ițele poveștilor romanțioase. Un alt personaj care impresionează audiența este Gabi Costin, cel care interpretează rolul unei… dame, sosită la croitor pentru a-și ajusta… vesta. Pomponette scoate ropote de aplauze, prin vestimentație și prin forța sa. Când este supărat, uită că poartă rochie și țipă ca un bărbat adevărat la cei care îl necăjesc.

Și pentru că această comedie s-a mai jucat cu succes la Constanța, conducerea Casei de Cultură a decis ca primii 100 de pensionari, elevi și studenți care vor dori să achiziționeze un bilet de 60 lei să beneficieze de oferta "doi pe un bilet".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Titanic orchestra" revine la teatru
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Cum vă place",  pe scena  Teatrului de Stat
Pagina a fost generata in 0.2017 secunde