La Liceul "G. Călinescu" au început înscrierile pentru clasa a V-a

279
Până pe 15 mai, la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța au loc înscrierile în clasa a V-a, clasă care va studia intensiv limba engleza (patru ore/săptămână), pentru anul școlar 2013-2014.

Avantajele frecventării gimnaziului la "Călinescu" sunt multiple. Printre acestea, este de menționat oportunitatea de a fi îndrumat de profesori titulari specializați și cu experiență de lucru cu elevi de gimnaziu. În plus, dat fiind specificul instituției, de a promova studiul limbilor străine la standarde înalte, elevii au ocazia să le descopere într-un mod cu totul special, încă din clasa a V-a, împreună cu profesori for-mați pentru pregătire și evaluare Cambridge (limba engleză) și DELF (limba franceză) în stagii în România și în străinătate.

Astfel, elevilor le este deschisă calea către susținerea examenelor cu recu-noaștere internațională Cambridge și DELF, limbile străine fiind studiate în conformitate cu cerințele Cadrului european comun de referință.

Desigur, de o importanță deosebită la Liceul Teoretic "G. Călinescu" Constanța sunt și antrenarea elevilor în proiecte și activități atractive, specifice vârstei, participarea la olimpiade și concursuri școlare naționale și internaționale, precum și dotarea excelentă a laboratoarelor, cu aparatură audio-video și multimedia. De asemenea, părinții apreciază foarte mult și faptul că programul de studiu al elevilor de gimnaziu este dimineața.

Înscrierea se face pe baza unei cereri-tip depuse la secretariatul liceului, de unde se poate obține și un CD cu modele de subiecte pentru testarea la limba engleză, care va avea loc în luna mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde