La Liceul "Rosetti", ambasadorii sunt și la catedră, și în bănci

191
La Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" din Constanta, a avut loc, zilele trecute, prima activitate din cadrul Proiectului Național "Școli-ambasador ale Parlamentului European în România". 


Activitatea, intitulată "Uniunea Europeană - de la origini până în prezent", este coordonată de prof. Anișoara Apostol, responsabil proiect, de 5 cadre didactice Ambasadori Seniori și 15 elevi Ambasadori Juniori și s-a adresat elevilor claselor a IX-a, a X-a și a XI-a.


Acțiunea a cuprins o prezentare urmată de o dezbatere legată de avantajele și dezavantajele participării active a tinerilor atât în domeniul educațional, cât și pe piața muncii din Europa, precum și despre democrația europeană și valorile cetățeniei europene. 


Ulterior, profesorii și elevii Ambasadori au organizat activități interactive pentru a marca Ziua Europei, vor deschide un punct de informare despre Uniunea Europeană și vor organiza evenimente menite să dezvolte în rândul colegilor lor o atitudine socială pozitivă privind relația de susținere reciprocă dintre România și Uniunea Europeană. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3796 secunde