Într-o conferință internațională,

La UMC se dezbat provocările majore din comunicații

125
La UMC se dezbat provocările majore din comunicații - umc9-1431709920.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța va găzdui, în perioada 18-21 mai, cea de-a treia ediție a conferinței internaționale Black Sea Conference on Communications and Networking (IEEE BlackSeaCom 2015). Evenimentul este organizat în cooperare cu Universitatea Politehnică din București și IEEE Communication Society. În mod tradițional, această serie de conferințe internaționale este găzduită de țările din bazinul Mării Negre.


Seminarul de anul acesta va reuni aproximativ 80 de specialiști cadre didactice de la universități de renume din întreaga lume, care își vor prezenta rezultatele cercetării în următoarele domenii: teoria comunicației și infor-mației, comunicații mobile și wireless, prelucrarea semnalelor, sisteme optice, sisteme de comunicații recente și de generație viitoare.


Organizatorii își propun ca această conferință să devină un forum pentru dezbaterea provocărilor majore din domeniul comunicațiilor și pentru identificarea soluțiilor și direcțiilor de dezvoltare la nivel global.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3101 secunde