Bătrână de 87 de ani, violată de un puști

526
Bătrână de 87 de ani, violată de un puști - batranaviolatapusti-1431709874.jpg
O femeie din Ostrov a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost bătută și violată de un puști de 15 ani. Bătrâna, în vârstă de 87 de ani, spune că, în timpul nopții, cineva a pătruns în locuința sa cu forța. Individul a început să o lovească și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el, după care s-a făcut nevăzut.

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii constănțeni, care au găsit-o pe bătrână la domiciliul ei. Aceasta prezenta leziuni la nivelul încheieturilor mâinilor, dar și la față.

Bătrâna a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde a fost examinată.

Având informații și cercetând cu atenție locul, oamenii legii l-au identificat imediat pe autor: acesta are 15 ani și provine dintr-o familie dezorganizată, iar individul a abandonat școala pentru a se ocupa "cu altele". Acesta a fost examinat pentru a se stabili dacă avea discernământ. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut fapta, spunând că a violat-o pe bătrână pentru că… a avut chef de sex.

Cazul a fost prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, care a dispus administrarea probelor de constatare tehnico-științifică cu maximă celeritate, pentru a se lua măsuri preventive în scurt timp. Minorul va fi cercetat pentru viol. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8418 secunde