„Lebedele” o readuc pe scenă pe curajoasa Eliza

240
„Lebedele” o readuc pe scenă pe curajoasa Eliza - lebedele-1616695062.jpg

Articole de la același autor

Duminica aceasta, pe 28 martie, de la ora 11.00, cei mai mici spectatori, dar şi părinţii sau bunicii lor sunt invitaţi pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, la spectacolul „Lebedele”. Scenariul şi regia sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia îi aparţine Eugeniei Tărăşescu-Jianu, muzica lui Alexandru Berehoi, iar coregrafia, lui Ionuţ-Sergiu Anghel.

Distribuţia este formată din Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roşu şi Rovena Paraschivoi.

Spectacolul este o adaptare neconvenţională, dar plină de sensibilitate şi profesionalism a frumoasei poveşti aparţinând lui H. Ch. Andersen. Pe scenă, alături de blânda şi curajoasa Eliza care se sacrifică şi pătrunde într-o lume a tăcerii pentru a rupe vraja aruncată asupra celor 11 frăţiori ai ei, cei mici vor întâlni personaje ca vicleana Maşteră, Împăratul, cruda Babă Zdreanţa, Prinţul, misterioasa Zâna Morgana, spiritele sau Pisica vrăjitoarei şi vor învăţa cât de important este să îţi preţuieşti familia. În cele din urmă, binele învinge şi Eliza reuşeşte prin sacrificiul pe care îl face pentru frăţiorii ei, transformaţi în lebede de vrăjitoarea cea rea, să rupă vraja aruncată asupra lor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde