Liceenii constănțeni de la Energetic și-au primit răsplata

402
Liceenii constănțeni de la Energetic și-au primit răsplata - energeticonline-1658488264.jpg
În cadrul proiectului „ Îmbunătățirea performanțelor elevilor prin participarea la stagii de practică”, Proiect cofinanțat din fondul social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, POCU/633/6/14/130677, în perioada 13 aprilie 2022– 15 iulie 2022, elevii Liceului Energetic din Constanța au participat la Concursul de meserii „Am viitor”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă facilitarea participării la programe de învățare la locul de muncă pentru 182 elevi din învățământul secundar și terțiar non-universitar, prin crearea de parteneriate cu instituțiile de învățământ și prin organizarea de stagii de practică centrate pe formarea și dezvoltarea competențelor profesionale cerute pe piața muncii.

Elevii au participat la stagii de practică la agenți economici și au susținut o probă practică stabilită de membrii juriului adusă la cunoștință elevilor în ziua Concursului.

Câștigătorii concursului pe specializarea „electric” sunt Ali Mersin, Domnica Paul Vasile, Mujdei Robert Gabriel, Obăcescu Casian, Stoica Sebastian, Obrocaru Mihai, Pestrițu Bogdan, Brezoi Cătălin, Verbal Ștefan, Cocoloș Elena Marinela.

Ei au fost premiați cu câte un telefon mobil de către reprezentanții Asociației ASURA.

Tot în cadrul aceluiași proiect s-a derulat și concursul „Meseria mea”, câștigătorul la specializarea electric/tehnician în instalații electrice a fost Antonescu Dragoș Constantin, clasa a 12 D, el fiind premiat cu 1.000 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6813 secunde