Liceenii de la „Tomis”, oaspeți ai Bibliotecii Universitare

11411
1

Articole recomandate

Biblioteca Universitară „Ioan Popișteanu” a găzduit joi, 27 aprilie, un eveniment coordonat de prof. univ. dr. habil. Florentina Nicolae, director al acestei instituții, și moderat de dr. Mădălina Nicolae, șef serviciu relații cu utilizatorii și ai cărui beneficiari au fost elevii clasei a IX-a A (specializarea tehnician operator procesare text-imagine) din cadrul Liceului Tehnologic „Tomis” din Constanța, însoțiți de profesorii coordonatori Alexandrina Macarov, Stere Grasu, Mirela maxim, Elena Tărnăuceanu, Raluca Botez, Alexandra Alexandrescu.

Evenimentul a fost prilejuit de Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor inițiată de UNESCO și Ziua Bibliotecarului din România, sărbătorite pe 23 aprilie.

În agenda evenimentului „23 de file dezlipite dintr-o carte” a fost prevăzută o întâlnire cu Tudor Costache, autorul cărții „Zodia Sudului”, Gloria Precup a oferit repere privind tehnica redactării, dr. Gabriela Cocea Cruceru le-a reamintit celor prezenți despre beneficiile cititului. Manifestarea a cuprins și o expoziție cu lucrări ale elevilor, al cărei curator este prof. Leonte Năstase. 

Comentează știrea

BrandonJoype
11 aprilie

home remedies prostate https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ tooth sensitivity remedies

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.529 secunde