Liceul "Nicolae Bălcescu" se implică în controlul stresului

241
Liceul

Articole de la același autor

O nouă unitate de învățământ, de data aceasta din Medgidia, se alătură celor care în acest an școlar implementează proiecte europene Erasmus+. 


Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" va derula, în perioada septembrie 2015 - august 2017, un proiect care se adresează elevilor, dar și părinților și altor categorii socio-profesionale care se confruntă cu probleme în viața per-sonală și profesională, propunându-le să identifice factorii psihomentali și emoționali care creează dezechilibre fizice, slabe performanțe școlare, profesionale și o slabă stimă de sine. 


În urma activităților de predare, formare și învățare derulate în cadrul proiectului, publicul țintă va cunoaște și aplica principiile unei nutriții corecte, va aplica metode și strategii de prevenire a comportamentelor de risc și va aplica tehnici de evaluare și control al stresului, prevenind atitudini față de sine și de viață. Prin Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, România este parteneră în proiectul Healthy Life, alături de Franța, coordonatorul proiectului, Polonia, Marea Britanie și Bulgaria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4835 secunde