Marfă contrafăcută, introdusă ilegal în țară

143
Marfă contrafăcută, introdusă ilegal în țară - contrafacute-1445365083.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat, luni după-amiază, o amplă acțiune în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța - Sud Agigea. Oamenii legii au verificat două containere sosite din China. În unul din containere, polițiștii de frontieră au descoperit 250 de microfoane cu cablu, în plus față de cele declarate organelor vamale. 


Bunurile, cu o valoare totală de peste 90.000 lei, au fost confiscate de oamenii legii. Marfa urma să ajungă la o societate comercială din București. Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele administratorului societății, un bărbat de 30 de ani, dosar penal pentru comiterea infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală. 


În cel de-al doilea container, oamenii legii au descoperit 1.600 de papuci de casă pentru copii și fesuri pentru bărbați, care purtau semnele unor firme cunoscute. Bunurile urmau să ajungă la o societate comercială din Chișinău, administrată de un bărbat de 32 de ani, cu domiciliul în București. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Jucării contrafăcute de peste 1.100.000 lei
Pagina a fost generata in 0.5257 secunde