Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, finalist național

168

Articole recomandate

Palatul Copiilor din Constanța a găzduit etapa interjudețeană a Concursului cu tematică de protecție civilă "Cu viața mea apăr viața", organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență din județele Tulcea, Ialomița și Constanța.

Echipajele de elevi s-au întrecut în trei probe: una teoretică și două practice - "Transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă pe distanța de 50 de metri" și "Deplasarea cu masca pe figură, într-un raion cu obstacole, contaminat".

În urma competiției, s-au calificat de pe primul loc două echi-paje de elevi de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, și Școala Gimnazială "George Vâlsan" din localitatea Amara, județul Ialomița. De pe locul al II-lea, s-au calificat Liceul Teoretic "Areta Teodorescu" din localitatea Grivița, județul Ialomița, și Liceul Teoretic "Constantin Brătescu" din localitatea Isaccea, județul Tulcea. Locul al III-lea a revenit echipei de elevi de la Școala Gimnazială "Ion Luca Caragiale" din județul Tulcea.

Cele două echipe situate pe locul I vor participa la etapa națională a competiției, care se va desfășura în județul Bacău, în luna septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7731 secunde