Maestrul Rebengiuc, sărbătorit la Constanța

865
Maestrul Rebengiuc, sărbătorit la Constanța - 5d0c0b2dad7608f91f795f04a3ea7ca3.jpg
O frumoasă coincidență a făcut ca maestrul Victor Rebengiuc să urce pe scena Casei de Cultură din Constanța la o zi după ce și-a sărbătorit împlinirea a 78 de ani.
Motiv pentru Gheorghe Ungureanu, directorul instituției-gazdă, să-i pregătească o foarte frumoasă surpriză la finalul a două ore și jumătate de efort fizic și intelectual. Un moment care a surprins întreaga trupă bucureșteană, dar și spectatorii constănțeni, care i-au cântat în cor "La mulți ani!" celui care parcă refuză să îmbătrânească.
Cât despre gestul directorului Ungureanu, constănțenii trebuie să știe că acest Om de Cultură al urbei noastre este foarte apreciat și recunoscut în țară drept o gazdă cu totul specială. Acesta constituie unul dintre "secretele" pentru care noi, constănțenii, ar trebui să-i fim recunoscători. Dincolo de o reprezentație cu nume grele ale scenei românești, "nea Ungureanu" - cum îi spun și Florin Piersic, și Tudor Gheorghe, și Horațiu Mălăele, și Dan Puric, și Radu Beligan și Alexandru Arșinel sau Stela Popescu, și lista continuă cu nume de același calibru -, directorul Casei de Cultură face eforturi deosebite pentru a fi sigur că acești oaspeți vor mai reveni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3593 secunde