Mare spectacol mare, mâine, la Casa de Cultură

Mai sunt doar câteva bilete la baletul pe gheață

220
Astăzi și mâine, compania de balet pe gheață "The Imperial Ice Stars" va prezenta, în premieră la București și Constanța, spectacolul "Lacul Lebedelor". 


Dacă la București, ca urmare a vânzărilor foarte mari și a solicitărilor fanilor care doreau bilete la categorii de preț epuizate, spectacolul va avea două reprezentații, la Constanța, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Gheorghe Ungureanu, anunță că au mai rămas în vânzare doar câteva bilete, așadar ar trebui să vă grăbiți!

Balerinii care vor veni și la Constanța au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra până la Esplanade Theatre din Singapore. "The Imperial Ice Stars" au adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii și au impresionat de fiecare dată publicul cu salturi spectaculoase și elemente acrobatice desprinse din competițiile olimpice, combinate cu jocuri de lumini, flăcări pe gheață, zăpadă și multă magie.

Personajul principal al piesei, Odette (lebăda albă), este interpretat de Olga Sharutenko, campioană mondială la juniori, binecunoscută și pentru interpretările din "Fantoma de la Operă" pe gheață, "Peter Pan" pe gheață, "Frumoasa Adormită" pe gheață și "Spărgătorul de Nuci" pe gheață.

La Constanța, spectacolul este programat joi, 21 februarie, de la ora 20. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Coana Chirița" vine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4393 secunde