În atenția învățătorilor și diriginților

Propunerea Casei de Cultură pentru programul "Școala Altfel"

451
Propunerea Casei de Cultură pentru programul
În acest an școlar, celebrul program "Școala Altfel", care a dat atâta bătaie de cap învățătorilor și diriginților anul trecut, la prima sa ediție, a fost înlocuit cu "Să știi mai multe, să fii mai bun!", care va fi organizat în săptămâna 1-5 aprilie. 

În acest interval, în care nu au loc cursuri, cadrele didactice au gândit deja un program al activităților extracurriculare și extrașcolare care cuprinde în majoritatea cazurilor vizite la muzeele constănțene sau la biblioteci, care deja și-au epuizat agenda. Chiar și atelierul de ciocolată al cofetăriei "Silvian" încă din luna noiembrie 2012 a fost luat cu asalt, așa încât, la această oră, nu mai există posibilitatea vreunei înscrieri.

Pe fondul realei disperări de a oferi copiilor un mod optim de petrecere a timpului, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța vine cu o ofertă de spectacole pentru copii de-a lungul întregului interval.

Așadar, luni, 1 aprilie, fără păcăleală vine… "Păcală", adus de celebra trupă a Teatrului "Gulliver" din Galați, în trei reprezentații, de la orele 10, 12 și 14.

Miercuri, 3 aprilie, tot în trei reprezentații este programat spectacolul "D’ale carnavalului", adus de secțiunea tineret a Academiei de Teatru și Arte București, de la orele 10, 12 și 14.

Joi, 4 aprilie, vor fi prezentate spectacolele "Detectiv pe portativ" și "Ivan Turbincă", de la orele 10 și 12, de către trupa Teatrului "Jean Bart" din Tulcea.

Vineri, 5 aprilie, vor fi reluate aceleași piese - "Detectiv pe portativ" și "Ivan Turbincă", de la orele 10 și 12.

Prețul unui bilet este de 12 lei pentru fiecare reprezentație.

Pentru mai multe informații, îl puteți contacta pe Mihai Roman, la telefon 0757.998.255.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Coana Chirița" vine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4059 secunde