CÂȘTIGĂ O INVITAȚIE DE 2 PERSOANE la "LACUL LEBEDELOR" - Pe gheață!

7916
33
CÂȘTIGĂ O INVITAȚIE DE 2 PERSOANE la
Cuget Liber îți oferă ocazia de a câștiga una dintre cele trei invitații, (1 invitație este valabilă pentru două persoane), la ineditul spectacol "Lacul Lebedelor", prezentat la Constanța de una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheață din lume -The Imperial Ice Stars. Joi, pe 21 februarie, începând cu ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, 83 de de patinatori vor oferi un spectacol grandios. Scroll mai jos pentru regulament...


Balerinii de la The Imperial Ice Stars au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra până la Esplanade Theatre din Singapore. Au adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii și au impresionat de fiecare dată publicul cu salturi spectaculoase și elemente acrobatice desprinse din competițiile olimpice, combinate cu jocuri de lumini, flăcări pe gheață, zăpadă și multă, multă magie... Pe muzica lui Ceaikovsky!


Dintre balerinii pe care îi veți putea vedea pe scena Casei de Cultură fac parte Evgeni Platov, dublu campion olimpic și de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastică și perechea Albena Denkova și Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai mulți ani la patinaj.


REGULAMENT 


1. Intră pe pagina de Facebook a Cuget Liber și dă Like și Share la postarea CONCURS cu afișul spectacolului (click AICI pentru a te duce direct la postarea respectivă).

2. Lasă un comentariu la acest articol, cel pe care îl citești acum, nu pe Facebook, în care să ne spui, pe scurt, de ce îți dorești să vezi "Lacul lebedelor".

3. Strânge cât mai multe voturi la comentariul tău pentru a fi unul dintre cei trei câștigători.


Primii 3 concurenți ale căror comentarii vor primi cele mai multe voturi, vor intra în posesia unei invitații la eveniment!Comentariile și voturile se pot strânge până joi, 21 februarie, ora 9.00. Orice vot primit după expirarea perioadei de concurs nu va fi luat în considerare. Câștigătorii vor fi anunțați tot joi, 21 februarie, până în ora 12.00 pe Facebook și pe site-ul www.cugetliber.ro


FOARTE IMPORTANT!
 La postarea comentariului folosește NUMELE, PRENUMELE DIN BULETIN și o adresă de e-mail validă. Like-ul și Share-ul de pe pagina de Facebook validează participarea ta la concurs, deci este obligatorie. Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului. Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte. Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs.
Comentează știrea

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Raluca
19 februarie 2013
Motiv

Imi doresc mult sa vad spectacolul si nu am mai avut ocazia sa iau bilete. In plus mi s-au parut destul de scumpe! Dar probabil ca merita... e un spectacol unic. Multumesc!

Paun Iuliana
19 februarie 2013
Lacul Lebedeleor

Mi-ar placea foarte mult sa merg cu fetita mea de 12 ani la acest spectacol de balet, mai ales ca eu mi-am dorit foarte mult, de cand am nascut-o, sa am o balerina in viata mea. Ar fi pentru prima data cand mergem la un spectacol de balet si mai ales la renumitul "Lacul Lebedelor" de Ceaikovsky. Va multumesc.

elena cepu
19 februarie 2013
spectacol

Astazi a fost ziua mea si nu am avut parte de vreun cadou. Ar fi un cadou perfect pentru mine

Emil Dumitrele
19 februarie 2013
De ce?

Iubesc muzica lui Czajkowski, Sunt un tânăr student cu buget restrâns, E un mod extrem de plăcut de a-ți petrece timpul liber alături de o domnișoară drăgută :) . Merci !

Florina Iordache
20 februarie 2013
Pentru ca...

Pentru ca iubesc muzica lui Ceaikovsky, ii iubesc pe Nemov si Platov si in anii lor de glorie in competitiile oficiale nu pierdeam nici un campionat

mihaela bogdan
20 februarie 2013
concurs

Imi plac concursurile si mi-ar placea sa fac o surpriza cuiva drag. in plus, imi face placere sa postez pe site-ul de socializare mesaje de cultura. Asa este unul dintre ele.

Neacsu Monica
20 februarie 2013
Spectacol

Imi place foarte mult Ceaikovsky si patinajul artistic. Este o ocazie unica cu o distributie care merita toate voturile si aprecierile publicului. Multumesc!

Bucur Liliana
20 februarie 2013
Balet

Pentru a-mi "obliga" sotul sa vada un spectacol de balet (ar fi primul:) si astfel a-l convinge ca un astfel de eveniment chiar merita.

Daniel Guz
20 februarie 2013
Lacul Lebedelor

Super concursuri ,sunteti cei mai tari.Tineti-o tot asa ,Cuget Liber.

sevastre
20 februarie 2013
vot

vot pentru mihaela bogdan

Răspuns la: concurs
Adăugat de : mihaela bogdan, 20 februarie 2013
Imi plac concursurile si mi-ar placea sa fac o surpriza cuiva drag. in plus, imi face placere sa postez pe site-ul de socializare mesaje de cultura...
33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2879 secunde