Maia Morgenstern revine, astă-seară, pe scena Casei de cultură a sindicatelor

244
Maia Morgenstern revine, astă-seară, pe scena Casei de cultură a sindicatelor - 13958441610224957614911417596966-1644929562.jpg
După ce săptămâna trecută a fost una dintre „Gaițele” care au încântat publicul constănțean, chiar în două reprezentații pe scena Casei de cultură a sindicatelor, astă-seară, 15 februarie, de la ora 19, Maia Morgenstern revine. De data aceasta, alături de Marius Bodochi, în piesa „Elixirul”, de Eric-Emmanuel Schmitt, în care se caută un răspuns: dragostea este oare un sentiment declanșat de un proces chimic sau este pur și simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat?

Foști iubiți, Adam și Louise, trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el la Paris, ea în Montreal. Corespondând pe e-mail, cei doi își evocă trecutul comun, rănile încă neînchise, momentele de bucurie, dar și noile relații. Ceea ce-i apropie, însă, a două oară este prietenia, construită de comun acord și însoțită de o provocare: ar putea să-și reînvie dragostea tocmai vorbind despre dragoste?

Eric-Emmanuel Schmitt, observator minuțios și lucid al capriciilor inimii, reușește să transpună în această piesă, cu fine și surprinzătoare nuanțe, parcursul plin de capcane al unei legături amoroase tipice pentru vremurile noastre.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6903 secunde