"Marele bal al Constanței", evenimentul de poveste al primăverii

3157

Articole de la același autor

Luna Mărțișorului debutează cu un spectacol ce ne readuce atmosfera de basm de odinioară. "Marele Bal al Constanței" este evenimentul primăverii dedicat atât doamnelor și domnișoarelor, cât și iubitorilor de muzică clasică. Organizat pe data de 7 martie, la Pavilionul Expozițional Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", evenimentul reunește renumiți soliști de operă alături de orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", sub bagheta talentatului dirijor Ionuț Pascu.

Va fi un regal de partituri din repertoriul internațional dar și o diversitate de ritmuri precum valsuri, tangouri sau canțonete precum și piese celebre de dragoste ce aparțin unor artiști celebri la nivel mondial: Celine Dion, Tom Jones, Elvis Prestley, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra sau Andy Williams.

"Ne-am dorit să reamintim constănțenilor de prestanța evenimentelor de odinioară și totodată să le oferim doamnelor un cadou de neuitat. Am vrut să ne întoarcem puțin în trecut, atunci când petrecerile aveau o eleganță aparte. Pornind de la ținutele invitaților, artiștii, meniul selectat și decorurile – totul ne va transpune, pentru câteva ore, într-un basm. Cred că este important să readucem publicului constănțean meloman un repertoriu de top și totodată variat, artiști de elită – într-o atmosferă festivă, unică. Consider că astfel de spectacole se adresează unor categorii speciale de spectatori și, totodată, cred că acest eveniment va deveni o tradiție aici, la Constanța", explică directorul general al Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Doina Voivozeanu.

Biletele sunt disponibile pe platforma www.iabilet.ro, costul pentru o persoană fiind de 300 lei.

Cu ocazia evenimentului, vor fi donate către Pavilionul Expozițional Constanța două ecrane uriașe LED, foarte utile în prezentarea acțiunilor viitoare.

Sumele obținute din vânzarea biletelor pentru "Marele Bal al Constanței" vor fi folosite pentru susținerea unor proiecte ale Direcției Județene de Protecție Socială Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4283 secunde