”Maria lu Tănase” și Bibi vin în acest week-end pe scena Casei de Cultură

585
1
”Maria lu Tănase” și Bibi vin în acest week-end pe scena Casei de Cultură - x-casa-de-cultura-1711719682.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 19:30, constănțenii sunt invitați la spectacolul concert „Maria lu’ Tănase”, susținut de Marius Mihalache (țambal), Arabela Nicolau (voce), Lorin Mihalache (tobe), Ciprian Parghel (chitară bas), Cristian Stănoiu (proiecții video live). Invitat: Mihai Mărgineanu, la Casă de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Veți asista la un concert cu povești despre dragostea rurală, copilăria și muzică Mariei Tănase. Marius Mihalache va propune un spectacol despre artistul special, o femeie care nu și-a refuzat nimic niciodată. O existența fascinantă, o iubitoare de lume plecată să-și încerce norocul dincolo de Livada cu Duzi, dar care s-a întors de fiecare dată acasă, la lumea și la poporul ei. O femeie puternică, răsfățată, iubita, idolatrizată, care ne cerne și astăzi prin sită genelor ei topindu-ne inimile.

Inspirat de povestea de viață a Mariei Tănase, de la copilărie, la debut și până la moartea ei, artistul Marius Mihalache consideră că muzică Mariei Tănase reprezintă cel mai bine identitatea poporului român.

Preț bilet: 150; 120; 100; 80 lei

Duminică, 31 martie, de la ora 20, pe aceeași scenă a Casei de Cultură vine BIBI.

Bibi (22 ani), pe numele ei real Bianca Mihaela Lixandru, este cântăreață de muzică reggaeton și pop-dance, vloggeriță și actriță, având o comunitate de aproape un milion de fani pe Instagram. În urmă cu cinci ani, Bibi a lansat o piesă care a fost pe buzele tuturor românilor timp de mai bine de doi ani, ajungând la peste 53 de milioane de vizualizări pe Youtube, în prezent. Piesa a fost lansată sub managementul casei de discuri Roton Music, propulsând-o pe Bibi rapid în topurile muzicale la acea vreme.

Preț bilet: 423 lei (ULTRA VIP); 148 lei; 95 lei; 74 lei.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro. 

Comentează știrea

melodia preferata
29 martie

Linga riu mai linga piata, O frumoasa nestemata. Pierduta de la condur , Plingacioasa la melodie !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4725 secunde