Turneul național al celor "3 tenori italieni" ajunge la Casa de Cultură din Constanța

1199
Turneul național al celor

Articole de la același autor

În preambulul concertului de duminică, 17 martie, al celor „3 tenori italieni”, sâmbătă, 16 martie, de la ora 19:00, George Ivașcu, Ana Odagiu, Nadiana Salagean, Angel Popescu și Monica Odagiu aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța spectacolul „Prieteni la cuțite", o comedie a timpului nostru despre două cupluri bogate, disfuncționale, orbite de propriile orgolii, frici și așteptări. Prețul unui bilet este 100 de lei.

Duminică, 17 martie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, spectacolul “3 tenori italieni” aduce un omagiu marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, trei artiști legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor. Vocile excepționale ale celor trei tenori invitați, Federico Veltri, Paolo Spagnuolo și Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept.

Ceilalți invitați care vor desăvârși evenimentul de la Constanța nu vor fi mai prejos! Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg sunt teatrele de operă de unde vin ceilalți invitați speciali, baritoni și soprane celebre care vor încerca să țină piept celor trei tenori italieni!

Spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, al lui André Rieu, “cu vioara în mână”, de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile și teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra Orchestra Di Teatro D’opera Italiana și Orchestra Operei Vox, facilitând publicului constănțean din nou întâlnirea cu celebri artiști instrumentiști din Europa și din lume!

Publicul va fredona celebrele refrene ale canzonetelor, alături de frumoasele coriste, și va ține ritmul alături de balerini, așa încât toată lumea să vibreze și să trăiască arta la superlativ!

Căutați încă un cadou pentru persoana iubită sau pentru cea care v-a dat viață? O invitație la un asemenea spectacol ar putea fi cel mai nimerit cadou! Nu ajungeți în viitorul apropiat în sălile marilor teatre de operă din Italia, să ascultați voci frumoase de tenori celebri italieni, în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian? Aveți șansa să o faceți cu prilejul spectacolului de la Casa de Cultură din Constanța, de duminică, 17 martie.

Preț bilet – 160 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.408 secunde