"Marine și peisaje", vernisaj semnat Eduardo Diez

247

Articole recomandate

Luni, 4 iulie, începând cu ora 17, la Muzeul Marinei Române din Constanța, în Salonul expozițional "Clio" va avea loc vernisajul expoziției de pictură: "Marine și peisaje". Autorul, șef al Departamentului artă și cultură din cadrul Casei de Artă Cantabria și membru în Consiliul de administrație al acesteia, Eduardo Diez semnează peste 30 de tablouri care vin să completeze simezele Muzeului Marinei Române, într-o expoziție dedicată mării, Dunării și peisajelor lor.

Artistul spaniol, un adevărat globetrotter al culturii dacă judecăm după lista lungă a țărilor în care a expus de-a lungul anilor: Spania, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Germania, Italia, Ecuador, Lituania, Laponia, Portugalia, Franța, SUA, Marea Britanie și altele, a decis să poposească și pe meleagurile noastre, alegând în iulie 2016 să-și prezinte lucrările și într-un oraș de la mare, la Constanța.

Atunci când vorbește despre prima sa întâlnire cu România, Eduardo Diez recunoaște: "Am fost șocat de peisajele sale, de oamenii și, în mod special, de dragostea pentru artă și cultură pe care această țară o are". Și tot el mărturisește: "Consider o realizare profesională intrarea mea în România cu expoziții personale în muzee și galerii".

Expoziția va putea fi vizitată gratuit în perioada 4-21 iulie, în timpul programului de funcționare al Muzeului Marinei Române

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Muzeul de Artă
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj de grafică și icoane
Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj inedit la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5158 secunde