Vernisajul expoziției "ETAPE", la Mangalia

182
Vernisajul expoziției

Articole de la același autor

Duminică, 24 aprilie, de la ora 15, la Clubul Artelor "Solteris" care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc vernisajul expoziției "ETAPE", al artistei Ioana Călinescu, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Profesoara de pictură de la Centrul Cultural Județean "Teodor T. Burada" este absolventă a Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" și a Politehnicii "Gheorghe Asachi" din Iași.

Vernisajul expoziției va fi făcut de criticul de artă, dr. Tatiana Odobescu alături de președinta Clubului "Solteris", scriitoarea Emilia Dabu - membră USR, Marieana Oleniuc - membră UAP Constanța, Niculae Găgeanu - membru UAP Constanța. Artista are numeroase participări la expoziții colective din țară și străinătate, iar expozițiile personale s-au bucurat de aprecieri de excelență, numeroase tablouri făcând parte din colecții particulare din țară și străinătate (Bulgaria, Italia, Franța). Expozițiile din țară: Cluj, Galați, Suceava, Botoșani, Brașov ori din Maroc, Bulgaria ori bienala de la Veneția, au demonstrat valoarea artistei, profesoarei, omului de cultură Ioana Călinescu.

La vernisaj vor fi alături de Ioana Călinescu numeroși oameni de cultură din Mangalia, un recital de muzică și poezie întregind atmosfera. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4707 secunde