Vino la cinematograf în Parcul Tăbăcărie

322
Vino la cinematograf  în Parcul Tăbăcărie - vinolacinematograf-1467379802.jpg

Articole de la același autor

Timp de șapte ediții, "Noaptea lungă a filmelor scurte" s-a aflat pe agenda cinefililor din Brașov, Timișoara și Cluj Napoca.

Iată că anul acesta, selecția oficială de scurtmetraje ale acestui eveniment ajunge și la Constanța, în organizarea Asociației Descoperă Constanța, Centrului Cultural Județean "Teodor Burada", în parteneriat de infrastructură cu Primăria Municipiului Constanța.

Sâmbătă, 2 iulie, Parcul Tăbăcărie va găzdui, începând cu ora 20, scurtmetraje premiate și aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand. Timp de opt ore, pasionații de filme în doze mici vor putea urmări cu sufletul la gură animații amuzante, ficțiuni fascinante, comedii apetisante, dar și documentare valoroase.

Alături de cele câteva mii de spectatori prezenți la maraton, constănțenii vor avea rolul juriului. Acela de a putea vota scurtmetrajul preferat din selecția de filme, printr-un vot în competiția ShortsUP Audience Award. Filmul care va primi cele mai multe voturi din partea publicului va deveni câștigătorul Nopții Lungi a Filmelor Scurte.

Biletele pentru "Noaptea Lungă a Filmelor Scurte" pot fi achiziționate la fața locului, costul acestora fiind de 12 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi sau studenți.

Accesul la eveniment este recomandat persoanelor de peste 16 ani sau însoțiți de un adult. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4171 secunde