Mărturii scrise despre minunile făcute de sfinți români

182
1

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18, Școala și Grădinița Brâncovenească organizează o nouă conferință și lansare de carte de excepție "Ortodoxia, între teorie și trăire". Evenimentul va fi prezentat de Ciprian Voicilă și-i va avea ca invitați pe Danion Vasile și Octavian Anastasescu. Se vor lansa volumele "Sfinții de lângă noi", "Avva Justin Pârvu - Mărturii. Amintiri. Minuni" și "Lângă Valeriu Gafencu, Sfântul Închisorilor".


Despre "Sfinții de lângă noi" Laurențiu Dumitru spune: "este o carte ca o șezătoare de suflet, cu întâmplări din vremea de azi, care, oricum ar fi ea, este vremea mântuirii noastre", iar Octavian Anastasescu în "Lângă Valeriu Gafecu, Sfântul închisorilor" dă mărturie despre virtuțile lui Valeriu Gafencu, despre minunile pe care le-a trăit lângă acesta, fiindu-i, de când s-au întâlnit prima dată la Târgu Ocna și de-a lungul vieții sale, tainic ucenic. În cea de-a treia lucrare cuprinde o mică parte din minunile Sfântului Justin Pârvu alături de mărturii (majoritatea inedite) ale celor care l-au cunoscut și s-au folosit de prezența și sfaturile sale.


Comentează știrea

Imbecilizam
11 iunie 2014
copiii

In anul 2014 ii spalati la creier cu "minuni". nu ar trebui sa existe scoli bazate pe religie, distrugeti natia. de vina sunt idiotii de parinti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1971 secunde