Masă rotundă la Grupul Școlar de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța

1116
Grupul Școlar de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța a organizat, ieri, o masă rotundă cu tema "Educație la standarde europene prin proiecte internaționale". Printre invitați s-a aflat și Tino Kerdraon, președintele Asociației de prietenie ABC Brest-Constanța și deputat în Adunarea Națională a Franței. El a venit aici, întrucât peste două săptămâni un grup de șase profesori ai grupului școlar vor desfășura un stagiu de pregătire și formare în cadrul unui proiect Leonardo DaVinci într-o școală din Brest, cu care partenerul român are încheiate relații de parteneriat.
Grupul școlar rulează programe internaționale deja de șapte ani, adunând multă experiență în acest domeniu. "Nu mai puțin de șaizeci de profesori și două sute de elevi au participat la aceste programe. Liceul are încheiate parteneriate cu școli din Franța, Italia, Spania, Portugalia și Suedia. Suma totală a proiectelor derulate depășește 250 mii de euro", a declarat directorul Gheorghe Gavrilă.
Între participanți s-au mai numărat Dan Mandalopol, decanul Facultății de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia Petrolului, din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, Emilia Murineanu, directorul executiv al AJOFM Constanța, și Romeo Busuioc, directorul regional pentru sudul României a IIruc Service.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5907 secunde