Masterat Didactic la Universitatea "Ovidius" din Constanța

3577
Masterat Didactic  la Universitatea

Articole de la același autor

Luna aceasta, Universitatea "Ovidius" din Constanța a fost selectată de Ministerul Educației și Cercetării printre cele opt instituții de învățământ superior care vor pilota, începând cu anul universitar 2020-2021, Programul de Master Didactic.

Concursul de admitere va fi organizat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, începând cu luna septembrie, pentru un număr de 50 de locuri bugetate și se va desfășura în perioada 5-9 septembrie, pe platforma online admitereonline.univ-ovidius.ro.

Potrivit decanului facultății, prof. univ. dr. Rodica Enache, criteriile de admitere vizează elaborarea unui eseu pentru evaluarea competențelor didactice, de comunicare și relaționare și o probă de evaluare a competențelor digitale, iar criteriul de ierarhizare este reprezentat de media examenului de licență.

"Programul de studii de Masterat Didactic va facilita formarea de competențe profesionale psihopedagogice, competențe digitale și manageriale și se va pune accentul pe practica pedagogică, cercetarea educațională și parteneriatul cu instituțiile de învățământ preuniversitar din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Totodată, acest program de Masterat Didactic va facilita inserția profesională a absolvenților Universității «Ovidius» din Constanța și va contribui la creșterea calității politicilor și practicilor educaționale în concordanță cu Cadrul strategic pentru cooperarea europeană în domeniul educației și formării", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. univ. dr. Rodica Enache. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3617 secunde