O nouă seară de operă, cu arii și cântece celebre

352
O nouă seară de operă, cu arii și cântece celebre - opera2-1592499320.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" îi așteaptă, sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20.00, la 21.30, pe constănțeni, la spectacolul "Musica sempre libera", cu arii și cântece celebre. Soliștii care vor urca pe scenă sunt Elena Rotari, Stela Sârbu, Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Ionela Duma, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel și Laurențiu Severin.

Ca de obicei, reprezentația va fi susținută în fața clădirii instituției de cultură, iar accesul publicului se va face prin două puncte de acces, în partea dreaptă și în partea stângă a spațiului rezervat, începând cu orele 19.00. La intrare, se va efectua un triaj al spectatorilor, fiecărei persoane luându-i-se temperatura. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie, precum tuse, strănut, guturai. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul alocat spectatorilor. Numărul spectatorilor este limitat la 84 și este obligatorie ocuparea unui loc pe scaunele dispuse la distanțele reglementare de patru metri pătrați unul de celălalt.

Referitor la accesul publicului, acesta va fi permis numai cu mască. De asemenea, oamenii își vor putea dezinfecta mâinile cu soluție dezinfectantă pe bază de alcool, care va fi pusă la dispoziție la intrare.

Intrarea este liberă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5072 secunde