"Mesajul meu pentru România". Elevii de la Poarta Albă au sărbătorit Ziua Națională

707

Articole de la același autor

Ziua Națională a României a fost marcată și de elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Poarta-Albă, împreună cu cadrele didactice, în incinta Căminului cultural din localitate. Activitățile cultural-artistice din cadrul proiectului "1 Decembrie - Ziua Națională a României", coordonat de C.P.P.E. profesor pentru învățământul primar Laura Farcaș, au avut ca scop cunoașterea și respectarea valorilor fundamentale ale istoriei și culturii naționale, iar obiectivele proiectului s-au concretizat într-un program de activități artistice ce a inclus scenete, montaje literare, cântece, dansuri, poezii patriotice, ateliere de lucru și chiar realizarea unui panou tematic.

Clasele participante la manifestări au fost coordonate de prof. Adina -Daniela Mija, prof. Andreea Tomescu, prof. Iulia Nicolai, prof. Daniela Boldea, prof. Laura Farcaș, prof. Natalia Munteanu, prof. Corina – Iuliana Bolat, prof. Elena Mălăea, iar, la nivel de gimnaziu, de profesorul de istorie Adriana Fâșie și profesorul de muzică Mihaela Lițescu.

Astfel, la sfârșitul programului, elevii au conștientizat importanța evenimentelor istorice de la 1 Decembrie 1918 și a orașului Alba-Iulia-important centru al istoriei și al culturii române, participând cu dragoste și interes la activitățile propuse. Nici preșcolarii nu s-au lăsat mai prejos și, coordonați de educatoarele Adriana Pîrvu, Maria Seceleanu, Petruța Ioan și Rodica Cotrumbă, într-o atmosferă de sărbătoare, au dansat și au cântat, învățând să-și exprime de mici simțămintele de român.

"De asemenea, elevii noștri s-au alăturat școlilor care au organizat flashmob-uri în cadrul campaniei «Mesajul meu pentru România», participând la activitate cu emoție și bucurie, sub coordonarea prof. pentru învățământ primar Laura Farcaș, profesor de geografie Claudia Zanfir și profesorul de educație fizică Claudiu Șoptelea, directorul adjunct al școlii", a declarat prof. Florentina Mangri, directorul unității de învățământ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Stire din Social : Se oprește apa rece la Poarta Albă!
Pagina a fost generata in 0.546 secunde