Mii de elevi constănțeni preocupați de igienă

227
Concursul "Igienă acasă și la școală", pentru secțiunea claselor V-VIII și a grădinițelor, s-a încheiat după șase luni de activități intense și provocări. Constanța s-a situat onorabil în clasament, cu cel puțin una dintre unitățile participante. Astfel, Grădinița cu Program Prelungit "ABC" s-a aflat pe poziția nr. 15, iar Școala cu clase I-VIII nr. 30 "Gheorghe Țițeica" s-a situat pe locul 22.
Concursul, derulat de Domestos în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, s-a desfășurat în anul școlar 2011-2012, timp în care elevi din 200 de școli și 200 de grădinițe au realizat proiecte pe tema igienei.
La gimnaziu, echipe de 50 de elevi au derulat campanii de informare pe tema igienei pentru colegii lor. Fiecare echipaj - din cele 200 de școli participante - a fost condus de un elev care a participat în luna ianuarie, la Sinaia, la o sesiune de training-uri pe teme de organizare, gândire creativă și inovativă, colaborare în echipă și leadership susținute de reprezentanți ai MECTS și Unilever. În ceea ce privește grădinițele, 50 de preșcolari, susținuți de două cadre didactice coordonatoare, au dezvoltat cinci tipologii de personaje pe care le-au integrat într-o poveste pe tema igienei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3567 secunde