Ministrul turc al Transporturilor, în vizită la Liceul Internațional de Informatică

688
Ministrul turc al Transporturilor, în vizită la Liceul Internațional de Informatică - af33de77a048ae7d86b878d2ba7f710a.jpg
Printre obiectivele vizitate vineri, 18 februarie, de către delegația oficială din Turcia condusă de Binali Yildirim, Ministrul Transporturilor, s-a numărat și Liceul Internațional de Informatică.
Excelența Sa, ambasador Ayșe Sinirlioglu, Consulul General al Turciei Fusun Aramaz, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) Omer Susli, subprefect Curt-Mola Aidun, Muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea, Haci Vural, s-au arătat încântați de condițiile pe care școala le oferă elevilor în realizarea unui învățământ modern și de calitate.
Ministrul a primit din partea directorului Liceului Internațional de Informatică, Hamdi Akyol, un simbol al Constanței, macheta unui velier .
La plecare, ministrul Binali Yildirim a notat în cartea de onoare a liceului: "Această școală, ca și alte școli din întreaga lume, are o mare responsabilitate, deoarece ne face cunoscuți pe plan mondial. În același timp, fiecare școală reprezintă o instituție importantă care stabilește o punte dintre țara în care se află și Turcia. Le mulțumesc celor care au contribuit la răspândirea și dezvoltarea acestor școli și cu această ocazie îi doresc succes lui Hamdi Akyol și echipei sale".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Februarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de acuarelă
Pagina a fost generata in 1.8975 secunde