Muzeul „Ion Jalea” găzduiește lansarea numărului 11 al revistei ”Tomis”

697
Muzeul „Ion Jalea” găzduiește  lansarea numărului 11 al revistei ”Tomis” - revista-tomis-nr-11-coperte-1694521887.jpg
În avanpremiera sărbătoririi unui an de la relansarea, după 12 ani de absență, colectivul revistei „Tomis” invită constănțenii vineri, 15 septembrie, de la ora 18:00, la Muzeul „Ion Jalea”, unde are loc lansarea celui de-al 11-lea număr al noii ediții, în format print și online.

Membrii redacției și colaboratorii au pregătit câteva momente inedite. Reamintim că noua echipă este formată din Alina Costea, Mirela Stângă, Livia Ștefan, Zoe Caraiani, Claudiu Komartin, Marius Pârlogea și Vasile Filip, condusă fiind de cel care a fost redactor-șef și în momentul desființării vechiului Tomis, Bogdan Papacostea. Iar responsabil de prezența on-line a publicației este George Șorodoc.

La evenimentul de vineri, 15 septembrie, actorii Teatrului de Stat Constanța, Ecaterina Lupu, Georgiana Mazilescu și Marian Adochiței, vor recita poeme care au fost publicate în Revista Tomis de la reînființarea ei, iar muzicianul Adrian Mihai, care susține lunar rubrica MELO din revistă, va oferi publicului un moment muzical exotic.

Programul va cuprinde și discuții libere cu scriitorul Claudiu Komartin și cu lector universitar Mona Momescu, pe tema „Trădarea intelectualilor” și pe alte subiecte interesante din actualitatea culturală.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Teatrul de Stat Constanța și cu Muzeul de Artă Constanța.

Muzeul de sculptură „Ion Jalea” se află în apropierea Falezei Cazinoului, chiar lângă Catedrala „Sfinții Petru și Pavel”.

Acest număr al revistei Tomis, precum și următorul sunt cofinanțate de Administrația Fondului Cultural Național

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2906 secunde